FC Twente Nieuws

Tegenstander VVV versterkt zich met ervaren Griekse middenvelder

Tegenstander VVV versterkt zich met ervaren Griekse middenvelder

VVV Venlo heeft zich enkele dagen voor de wedstrijd tegen FC Twente versterkt met Christos Donis. De Griek wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Italiaanse Ascoli dat uitkomt in de Serie B, het tweede niveau.

De 26-jarige middenvelder wordt hiermee de tweede Griek binnen de selectie van Hans de Koning. De andere Griek is de revelatie van het seizoen. Het gaat om Georgios Giakoumakis die met 16 treffers de topscorer is van de eredivisie. Hij heeft er inmiddels vijf meer in het netje liggen dan Danilo.

Of Donis al mee kan spelen tegen FC Twente is nog niet zeker. Hij zal eerst een medische keuring moeten ondergaan en voor een bepaalde tijd moeten zijn aangemeld bij de KNVB. Hetzelfde geldt bij FC Twente voor Luciano Narsingh.

Donis is controlerende middenvelder die al redelijk wat clubs achter zijn naam heeft staan. Hij begon in de jeugd bij Panathinaikos en speelde in totaal 137 wedstrijden voor die ploeg. Ook speelde hij voor FC Lugano, PAS Giannina, Iraklis en Ascoli. Hier heeft de Griek nog een doorlopend contract tot medio 2023.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties