FC Twente Nieuws

Telefoon Van Leeuwen roodgloeiend: "Krijgen spelers aangeboden van salarisniveau Juventus"

Telefoon Van Leeuwen roodgloeiend: "Krijgen spelers aangeboden van salarisniveau Juventus"

Het faillisment van FC Twente is afgewend en niet minder belangrijk: er is geld beschikbaar om spelers aan te trekken. Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft dat ook gemerkt, zijn telefoon staat roodgloeiend sinds het goede nieuws.

"We hebben ineens 450 nieuwe vrienden, die allemaal makelaar van beroep zijn. Die allemaal de meest geweldige spelers ter beschikking stellen die ongeveer van het salarisniveau Juventus zijn. Maar in wezen is er voor ons niet heel veel veranderd, behalve dan dat het geld wat meer gegarandeerd is. Het is niet zo dat er in een keer miljoenen liggen en dat wij maar splash the cash kunnen spelen. We moeten zuinig aan doen", zegt hij aan RTV Oost.

[google]

Van Leeuwen keerde per 1 juli terug voor zijn tweede termijn in de Grolsch Veste. Met gefronste wenkbrauwen stapte hij het stadion binnen. "Als je binnen kijkt, dan schrik je je rot. Infrastructureel is er helemaal niks, totaal niks. Dus we moeten weer van vooraf aan beginnen."

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Orange Pictures
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties