FC Twente Nieuws

Teleurgestelde supporters wachten spelersbus op in Hengelo

Teleurgestelde supporters wachten spelersbus op in Hengelo

FC Twente heeft zaterdagavond slechte zaken gedaan in de strijd om de laatste ticket die deelname verschaft aan de Europese playoffs aan het einde van het seizoen. De Tukkers verloten met 3-0 bij de directe concurrent Fortuna Sittard. Tot overmaat van ramp won ook Heracles ruim van VVV.

Door het verlies is het gat met de achtste plek nu opgelopen tot vijf punten. Het zal een flinke kluif worden om dit gat nog te dichten. Komend weekend kan hier een begin aan gemaakt worden want dan komen de Almeloërs op bezoek in Enschede.

De ploeg zal dan met een andere instelling het veld moeten betreden dan tijdens de tweede helft tegen Fortuna Sittard. Na de 2-0 liet de ploeg zich eenvoudig naar de slachtbank leiden, dit tot onvrede van de supporters van FC Twente.

[google]

Een klein deel zich besloot daarom te verzamelen bij het trainingscentrum in Hengelo om de spelersbus op te wachten. Het leverde gelukkig geen vervelende situaties op. Na een kort gesprek met Jans verlieten de supporters het trainingscomplex.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties