FC Twente Nieuws

Telstar trapt af met maar liefst vijf oud-FC Twente spelers

Telstar trapt af met maar liefst vijf oud-FC Twente spelers

Twee voormalig jeugdspelers van FC Twente doken afgelopen maandag op in Velsen-Zuid tijdens de eerste training van het seizoen van Telstar. Het betreft het tweetal Akram Salhi en Redouan Taha El Idrissi.

Laatstgenoemde zag zijn contract bij FC Twente niet verlengd worden. De linkervleugelverdediger stond te boek als groot talent en trainde in het seizoen 2018-2019 nog mee met de eerste selectie van FC Twente. Toch heeft hij het uiteindelijk niet gered en hoopt hij nu op speelminuten in de eerste divisie. Volgens NH Nieuws heeft de 21-jarige Taha inmiddels een akkoord bereikt met Telstar.


[google]

Akram Salhi (23) is de tweede speler met een geschiedenis bij FC Twente. De aanvallende middenvelder speelde in 2017 een half jaar in de jeugdopleiding van FC Twente en is nu transfervrij na een kort avontuur bij Akritas Chlorakas uit Cyprus. Om in aanmerking te komen voor een contract moet hij zich nog eerst bewijzen tegenover de technische staf van Telstar.

Vijf oud-FC Twente spelers

Met het tweetal komt het aantal oud-FC Twente spelers bij Telstar in totaal op vijf. Ook Glynor Plet, ooit de beoogde opvolger van Marc Janko, en Rashaan Fernandes en Benaissa Benamar spelen op dit moment voor de club uit Noord Holland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties