FC Twente Nieuws

Ten Hag op zijn hoede: ''Dat het een gevecht wordt, dat is zeker"

Ten Hag op zijn hoede: ''Dat het een gevecht wordt, dat is zeker"

Zondag neemt FC Twente het in De Grolsch Veste op tegen koploper Ajax. Ajax-trainer Erik ten Hag blikte tegenover de website van de Amsterdammers vooruit op het duel en verwacht een lastige wedstrijd.

"We weten dat het bij Twente lastig is, maar we moeten winnen. Het stadion staat bekend om de entourage en goeie ambiance. Het is aan ons om goed voorbereid te zijn om de strijd daar aan te gaan. Dat het een gevecht wordt, dat is zeker", aldus de geboren Haaksberger.

Ten Hag geeft te kennen dat er een mogelijkheid bestaat dat Ajax met Hakim Ziyech en Zakaria Labyad twee belangrijke spelers mist in Enschede. "Zakaria (Labyad red.) zal in elk geval zondag nog niet inzetbaar zijn. Zijn knie wordt verder onderzocht en zodra er meer bekend is dan zullen we dat melden. Hakim (Ziyech red.) heeft donderdag niet met de groep getraind, we moeten de komende dagen afwachten.'' Ziyech viel afgelopen woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Lille uit met een armblessure na een botsing.

[google]

Voor Erik ten Hag zal het sowieso een bijzonder weerzien worden in Enschede, waar die als Ajax-trainer voor het eerst op bezoek komt. Ten Hag werd geboren in Haaksbergen en was in het verleden zowel als speler als na zijn voetbalcarrière meerdere malen actief bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties