FC Twente Nieuws

Ten Hag verlegt interesse van Arnautovic naar Ziyech, FC Twente kan profiteren

Ten Hag verlegt interesse van Arnautovic naar Ziyech, FC Twente kan profiteren

Erik ten Hag is sinds deze zomer de nieuwe trainer van Manchester United. Hij werd aangesteld met als missie om de club weer terug te brengen naar de top van Engeland en Europa. Afgelopen weekend werd duidelijk dat zijn methode tijd nodig heeft. De ploeg ging in eigen huis onderuit tegen Brighton & Hove Albion FC.

In de zoektocht naar versterkingen kwamen Ten Hag en McClaren (assistent-trainer, red.) enkele weken geleden uit bij Marko Arnautovic. De 32-jarige aanvaller is een oud-bekende van Ten Hag en McClaren die bij FC Twente samenwerkten met de Oostenrijkse spits.

Manchester United zou een bod hebben gedaan van zo'n acht miljoen euro, maar de transfer liep spaak. Dit had twee redenen. Bologna wilde de spits niet laten gaan voor dat bedrag, en de supporters van Manchester United begonnen zich te roeren. Die zagen de komst van Arnautovic niet zitten.

Nu de transfer van Arnautovic definitief van de baan is, schakelt Ten Hag door naar de volgende speler. Het betreft Hakim Ziyech, net als Arnautovic een speler met een verleden bij FC Twente. Ziyech mag weg bij Chelsea FC waar hij nooit de belangrijke speler werd die hij was in zijn tijd bij Ajax. Hoeveel de club precies wenst te ontvangen voor de Marokkaan is nog niet bekend. Bij een definitieve transfer profiteert FC Twente mee. Stel Manchester United betaalt 10 miljoen euro, dan ontvangt FC Twente een solidariteitsbijdrage van 100.000 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties