FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Denk toch dat Jelle gaat spelen. Je moet wat."

Ten Voorde: "Denk toch dat Jelle gaat spelen. Je moet wat."

Aanstaande zondag om 16:45 uur gaat de bal weer rollen in de Grolsch Veste. Dan neemt FC Twente het op tegen MVV. Pusic moet het doen zonder Wout Brama, Dylan George, Haris Vuckic, Matthew Smith, en Michael Maria. De eerste drie zijn herstellende van een blessure en de laatste twee spelen interlands.

De grote vraag is hoe Pusic het gemis van Brama en Smith op gaat lossen. Krijgt Van der Heyden een tweede kans na zijn zwakke optreden tegen Jong PSV of kiest Pusic voor een andere oplossing? Volgens clubwatcher Ten Voorde is de kans groot dat Van der Heyden een herkansing krijgt van zijn trainer.

[google]

"Het middenveld.... Hoe gaat dat eruit zien? Ik denk toch dat Jelle van der Heyden weer gaat spelen. Verrassend? Ja en nee. Zoveel smaken zijn er ook niet meer over. Je moet wat", aldus Ten Voorde op de TC Tubantia.

Ondanks de personele problemen denkt Ten Voorde wel dat FC Twente gaat zegevieren. "3-1. Twee keer Tom Boere en één keer Jari Oosterwijk."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties