FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Er is voorin geen concurrentie meer bij FC Twente"

Ten Voorde: "Er is voorin geen concurrentie meer bij FC Twente"

FC Twente speelde donderdagavond met 0-0 gelijk op Het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. Een klein lichtpuntje was dat de Tukkers voor het eerst sinds lange tijd weer de nul hield. Echter heeft de ploeg van Ron Jans de laatste twee wedstrijden niet meer gescoord.

"Je bent van FC Twente niet gewend dat ze geen goals tegen krijgen", zegt clubwatcher Leon ten Voorde in De Ballen Verstand Podcast. "Dat was dertien wedstrijden geleden op bezoek bij Willem II. FC Twente scoort zelf echter niet meer zo makkelijk."

"Danilo heeft al zes wedstrijden niet meer gescoord", vervolgt hij. "Hij kwam gisterenavond ook niet aan de bak omdat Beugelsdijk hem met huid en haar opvrat. Ik moet ook zeggen dat Danilo weinig bespeelbare ballen kreeg. Menig is eigenlijk al weken uit vorm. Al zijn acties mislukken. Narsingh stond voor het eerst in de basis en hij heeft heel lang niet vanaf de aftrap in een elftal gestaan. Dat zag je wel terug, want hij kwam nog niet aan de bak."

FC Twente liet in de winterwindow de aanvallers Lazaros Lamprou, Alexander Jeremejeff en Halil Dervisoglu gaan. "Dat gaat nog wel een probleempje worden. Als er drie aanvallers vertrekken, moet je er wel iets voor terughalen. In de breedte lever je gewoon veel in. Je hebt zowel in kwantiteit als in kwaliteit spelers nodig. Ze hebben eigenlijk alleen Abass gehaald, want Narsingh is gehaald voor Cerny. Dat is te weinig. De aanvallers hebben geen concurrentie meer bij FC Twente", besluit de clubwatcher.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties