FC Twente Nieuws

Ten Voorde ergert zich kapot aan gemiste kansen en waarschuwt FC Twente

Ten Voorde ergert zich kapot aan gemiste kansen en waarschuwt FC Twente

FC Twente speelde zondag de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het zag er op het begin van de wedstrijd zeer rooskleurig uit voor de Tukkers. De ploeg van trainer Ron Jans maakte al in de tweede minuut de 0-1 en creëerde veel kansen. Met rust was het echter 2-1 voor de thuisploeg, wat tevens de eindstand was.

Journalisten Gerben Kuitert en Leon ten Voorde hebben zich kapot geërgerd aan het missen van de kansen van FC Twente. "In een seizoen kun je ongelukkig wedstrijden verliezen, het kan een keer niet meezitten", vertelt Leon ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia.

"Maar ik vind wel, als je ziet hoe Twente de wedstrijd in handen heeft, zeker het eerste half uur, dan komt het deja vu-gevoel van Volendam-uit terug. Dan doe je jezelf wel akelig tekort door de wedstrijd niet in een vroegtijdig stadium te beslissen. Dan lever je gewoon weer drie punten in. Ik kan er ook niks anders van maken. Ik ben er wel teleurgesteld in dat deze ploeg het niet voor elkaar krijgt om dit soort wedstrijden te winnen", aldus de clubwatcher van FC Twente.

"Uit bij Heerenveen kan FC Twente verliezen, zo reëel moet je ook zijn. Maar als je ziet hoe de wedstrijd verloopt en het kwaliteitsverschil ziet, mag een ploeg met zo veel ervaring, en het feit dat Twente de hele tijd geroemd wordt omdat ze de ploeg bij elkaar hebben gehouden, waardoor je verder bent dan andere ploegen in deze fase van het seizoen, de wedstrijd niet zo uit de handen laten glippen", zegt Ten Voorde.

"Aan de bal vind ik ze echt beter dan vorig jaar, maar Twente moet wel oppassen dat ze niet een ploeg worden die leuk is om naar te kijken, maar ondertussen vergeet wedstrijden in het slot te gooien en te weinig wint", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties