FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "FC Utrecht moet wel zijn plek weten en de supporters ook"

Ten Voorde: "FC Utrecht moet wel zijn plek weten en de supporters ook"

Woensdagavond om 21:00 uur staat voor FC Twente de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2021 op het programma. Direct ook een belangrijke want de Tukkers gaan op bezoek bij concurrent FC Utrecht. FC Twente staat op dit moment vierde met 31 punten. FC Utrecht staat op plek zeven met 28 punten.

Bij de Ballen verstand van de TC Tubantia blikt Ten Voorde vooruit op de komende tegenstander die in een negatieve flow zit. "Ron Jans zei er zaterdagavond wat over in Zwolle. Het wordt allemaal zwaar overtrokken. De ambities zijn torenhoog. Die ploeg staat drie punten achter de nummer vier. Waar hebben we het over? Alsof Utrecht in staat is om de top drie aan te vallen. "

"Dat hebben ze anderhalf jaar geleden in een vlaag van overmoedigheid een keer geroepen, maar Utrecht moet wel zijn plek weten, en de supporters ook. Utrecht is gewoon een subtopper. Als het een keer tegenzit wordt je zevende en als het een keer meezit wordt je vijfde", aldus de clubwatcher.

Slechte vorm FC Utrecht

In de laatste zeven wedstrijden wist FC Utrecht slechts één keer te winnen. De ploeg van René Hake zal dus graag een resultaat willen behalen tegen FC Twente. Als de Domstedelingen weten te winnen zullen zij over de Tukkers heen gaan op doelsaldo. FC Utrecht heeft een doelsaldo van plus tien en FC Twente van plus zes.

Laatste overwinning tien jaar geleden

De laatste overwinning in de eredivisie van FC Twente in de Galgenwaard was op 4 december 2011. Het doelpuntenfestijn eindigde destijds in 2-6. De ploeg van Ron Jans zal ongetwijfeld hopen op resultaat met dezelfde uitkomst. Eerder dit jaar werd er in de thuiswedstrijd met 1-0 gewonnen. Robin Pröpper was toen de matchwinner met een goal in de 91e minuut.

FC Utrecht – FC Twente

Wint FC Twente van FC Utrecht, dan win je 4,4 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang als bonus een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan de eerste of de laatste goal? Dan win je maar liefst 12 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties