FC Twente Nieuws

Clubwatcher hekelt fluitende supporters: "Een schandalige actie"

Clubwatcher hekelt fluitende supporters: "Een schandalige actie"

Afgelopen vrijdag was er een pijnlijk moment toen Marino Pusic de eerste wissel doorvoerde aan de kant van FC Twente. Matthew Smith moest plaatsmaken voor Jelle van der Heyden. De wissel van Smith leverde Pusic een fluitconcert op, maar toen Van der Heyden het veld opkwam kreeg ook hij een fluitconcert. Een zeer pijnlijk moment voor de middenvelder.

Ten Voorde heeft geen goed woord over voor de supporters die Van der Heyden vrijdag uitfloten. "Ik vond het een schandalige actie van een deel van het publiek. Je helpt een eigen speler niet door hem uit te gaan fluiten. En zeker Jelle van der Heyden niet die toch al niet overloopt van het zelfvertrouwen."

[google]

"Je kunt alles van zijn voetbal vinden, je mag na de wedstrijd de ploeg uitfluiten als ze er niets aan hebben gedaan, maar Jelle doet altijd zijn best voor FC Twente. Hij heeft de club nooit in diskrediet gebracht. Wat denk je op het moment dat de ploeg het heel moeilijk heeft, dat je zo'n speler uit gaat fluiten? Ik denk dat al die fluiters trouwens niet hebben gezien dat Jelle het als invaller gewoon keurig deed. Daar was niets mis mee", besluit Ten Voorde op de TC Tubantia.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties