FC Twente Nieuws

Ten Voorde kritisch: "Dat Van Leeuwen het toch heeft laten gebeuren met García"

Ten Voorde kritisch: "Dat Van Leeuwen het toch heeft laten gebeuren met García"

Keito Nakamura werd afgelopen seizoen door FC Twente gehuurd van Gamba Osaka. De vleugelaanvaller zou oorspronkelijk tot de zomer van 2021 in Enschede blijven, echter leken de Tukkers al na één seizoen genoeg te hebben gezien.

"Daar vind ik niet zo heel veel van", vertelt journalist Fardau Wagenaar bij De Ballen Verstand. "Hoe hij begon was natuurlijk fantastisch, maar misschien heeft die jongen hier wel teveel meegemaakt. En dat ze bij FC Twente niet goed genoeg met hem omgegaan zijn. Ik denk niet dat een tweede jaar Keito Nakamura club en speler veel hadden opgeleverd."

"Hij was echt de protegé van Van Leeuwen", weet collega Leon ten Voorde. "Die was lyrisch toen hij kwam. Hij was heel lang bezig geweest om hem uit handen van andere clubs te houden, en dat hem dat gelukt was. Dat Ted het toch heeft laten gebeuren met García, dat hij Nakamura zo behandeld heeft. Dat snap ik niet."

[google]

"Als je je een beetje verdiept in de cultuur, weet je gewoon dat je zo'n speler niet drie minuten voor rust in een vol stadion moet wisselen", vervolgt de clubwatcher. "Of iemand moet balanceren op het randje van een tweede gele kaart. Een belachelijke actie. Daar is die jongen nooit meer overheen gekomen", aldus Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties