FC Twente Nieuws

Ten Voorde schrijft Van Leeuwen al af: "Hij komt gewoon tekort"

Ten Voorde schrijft Van Leeuwen al af: "Hij komt gewoon tekort"

In de zoektocht naar nieuwe spelers staat ook een nieuwe buitenspeler hoog op het prioriteitenlijstje van Jan Streuer. Dit had eigenlijk Dimitris Limnios moeten worden, maar de Griekse aanvaller raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie tijdens de laatste interlandperiode. Hij is inmiddels geopereerd en er wacht een lange revalidatie.

De wens om een extra buitenspeler lijkt op het eerste oog een beetje optimistisch kijkend naar het aantal vleugelaanvallers Jans al tot zijn beschikking heeft. Op dit moment kan de oefenmeester kiezen uit Virgil Misidjan, Vaclav Cerny, Daan Rots, Denilho Cleonise en Thijs van Leeuwen.

Echter is er volgens clubwatcher Leon ten Voorde iets opmerkelijks aan de hand met de bezitting op de vleugels. De meeste spelers komen het beste tot hun recht aan de rechterkant. Alleen Misidjan en Van Leeuwen zijn op hun best aan de linkerkant, maar voor Van Leeuwen ziet de clubwatcher geen toekomst bij FC Twente. "Hij komt gewoon tekort", zo schrijft hij op Twitter.

Denilho speelde in het verleden ook wedstrijden aan de linkerkant, maar van oorsprong is hij toch echt een rechtsbuiten. Een naam die wordt genoemd voor de linksbuitenpositie is die van Sam Larsson. De 29-jarige aanvaller is transfervrij nadat hij zijn contract in Japan heeft laten ontbinden. Hij staat echter ook bij vele andere (buitenlandse) clubs op de radar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties