FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Venlo 1 april 2018: We slaan een kruisje en we vieren daar het paasfeest"

Ten Voorde: "Venlo 1 april 2018: We slaan een kruisje en we vieren daar het paasfeest"

De laatste plaats in de eredivisie, het ontslag van Gertjan Verbeek en het Paasweekend waarin de zoveelste cruciale wedstrijd wordt gespeeld. Volgens Leon ten Voorde kan dit geen toeval zijn en dus predikt hij hoop in zijn column.

"Misschien wordt het morgen wel de dag van de wederopstanding van FC Twente, hoewel de datum van 1 april je dan meteen weer wat angst inboezemt. Maar toch: als de nieuwe trainer Marino Pusic verschijnt, roepen veel vrouwen als vanzelf al 'Jezus Christus' en 'oh my God', dus dat zit wel goed."

[google]De Peoplemanager moet het gaan doen voor de Tukkers. "Met Marino als de verlosser viert FC Twente straks op zondag 6 mei de bevrijding. Dat de tegenstander op de laatste speeldag dan weer NAC is - net als op 2 mei 2010 - is natuurlijk geen toeval. Dat moet ergens van boven zijn bepaald. Onze Lieve Heer, die ons verlost van al het kwaad, en er mede voor zorgt dat FC Twente weer een normale voetbalclub gaat worden, waar iedereen normaal doet", schrijft hij in de TC Tubantia.

FC Twente is gekruisigd, en daar heeft het zelf ook om gevraagd." Ten Voorde beschrijft echter dat het verleden heeft uitgewezen dat clubs vaker uit de dood opstaan. "Venlo 1 april 2018: We slaan een kruisje en we vieren daar het paasfeest. Op een vervelend kunstgrasveld met dwarrelende korrels, dat dan wel, maar de herrijzenis gaat niet zonder slag of stoot natuurlijk."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties