FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Zou zomaar kunnen dat je in die wedstrijden nul punten pakt"

Ten Voorde: "Zou zomaar kunnen dat je in die wedstrijden nul punten pakt"

FC Twente werkt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Vitesse af. Clubwatcher Leon ten Voorde heeft een zure nasmaak overgehouden aan de 2-3 nederlaag tegen sc Heerenveen afgelopen weekend.

"Ik kijk dan naar het programma van de komende weken", vertelt Ten Voorde bij De Ballen Verstand van de TC Tubantia. "Vitesse-uit... Normaal gesproken een hele lastige wedstrijd. De week erop uit tegen Ajax in de ArenA. Wie Ajax woensdag heeft zien voetballen, daar wint RKC nog van. Maar normaal gesproken ook een hele lastige."

"Het zou zomaar kunnen dat je uit die twee wedstrijden nul punten haalt", vervolgt hij. "Dat vindt niemand gek. Als je dan thuis speelt tegen sc Heerenveen, een ploeg die al acht wedstrijden op rij niet heeft gewonnen en heel veel moeite heeft met scoren, en je dan na 56 minuten met 0-3 achter staat... Het is dat ze een vrij goedkope penalty kregen, want anders vrees ik echt dat het 0-5 of 0-6 had kunnen worden. Dat was de verbazing over de ploeg die in 2020 nog geen goal tegen had gehad in de Veste."

[google]

Ten Voorde heeft toch zo zijn twijfels bij een aantal spelers. "Dat blijft, in welk systeem je ook gaat spelen. Vorige week hebben we Aburjania terecht een compliment gegeven, maar er ook bij gezegd dat hij voor de toekomst niet goed genoeg is. Dan kun je dit krijgen. Het verschil met sc Heerenveen was zaterdagavond toch wel schrijnend", aldus Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties