FC Twente Nieuws

Terug in de tijd: Hoogma en Celina verzorgen mooie treffers tegen GA Eagles

Terug in de tijd: Hoogma en Celina verzorgen mooie treffers tegen GA Eagles

Komend weekend staat voor FC Twente het treffen met promovendi Go Ahead Eagles op het programma. In De Adelaarshorst zal scheidsrechter Allard Lindhout zondag om 14:30 fluiten voor de aftrap van het duel tussen de twee Overijsselse clubs.

Hoewel de twee ploegen elkaar deze eeuw slechts vijf keer troffen in Deventer, werden er in de vorige eeuw enorm veel wedstrijden afgewerkt tussen de tegenstanders van komende zondag. Het gaf het mediateam van FC Twente de gelegenheid om een aantal mooie momenten op een rijtje te zetten.

Het meeste materiaal komt in de video dan ook uit de vorige eeuw. Toch sluit de reeks zich af met een moment uit 2016, van Bersant Celina. Hoewel deze treffer van de Kosovaar niet kon tippen aan de wondergoal die hij afgelopen week in dienst van Ipswich Town maakte, mocht ook het doelpunt tegen de Eagles er zijn.

FC Twente en Go Ahead Eagles staan anno nu slechts twee punten van elkaar af. De Tukkers staan zevende en dat is precies één plaatsje hoger dan de collega's uit Deventer. Beide ploegen kunnen bij winst twee plekken gaan stijgen op de ranglijst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties