Terugblik: FC Twente speelt FC Utrecht eenvoudig van de mat in Enschede

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen FC Utrecht. In het seizoen 2017/18 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst in Enschede, en wisten de Tukkers eenvoudig te winnen.

Al in de negende minuut kwam FC Twente via Tom Boere op een 1-0 voorsprong. Na iets meer dan een kwartier spelen werd de score verdubbeld door Thomas Lam. In de 35ste minuut maakte Luciano Slagveer op aangeven van Boere er zelfs 3-0 van. Diep in de tweede helft kwam de 4-0 van de schoen van Oussama Assaidi, die daarmee de eindstand van het duel bepaalde.

De aftrap vindt om 12:15 uur plaats in de Grolsch Veste. De scheidsrechter van dienst is Jeroen Manschot en Sander van der Eijk is aangesteld als VAR.