FC Twente Nieuws

Terugblik: FC Twente verslaat Heerenveen tijdens laatste ontmoeting Diekman

Terugblik: FC Twente verslaat Heerenveen tijdens laatste ontmoeting Diekman

FC Twente speelt aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Deze wedstrijd wordt voor de 25e keer in de eredivisie in de Grolsch Veste gespeeld, waar de twee ploegen elkaar voorheen zes keer troffen in het Diekman Stadion. De laatste wedstrijd in de oude thuishaven van de Tukkers dateert van 1998, waar Heerenveen destijds met 3-1 werd verslagen.

[google]Toenmaals zette Chris de Witte namens FC Twente al na zes minuten de 1-0 op het scorebord, nadat de Belg na een verre inworp de bal voor het inschieten had. Heerenveen maakte vlak daarna de 1-1, door een strakke kopbal van Radu Gusatu. Laat in de tweede helft kreeg FC Twente weer het overwicht en schoot middenvelder Rico Steinmann de 2-1 binnen. Tot overmaat van ramp voor de Friezen werd het in de slotfase nog 3-1 voor de club uit Enschede, en werd zo de laatste ontmoeting in het Diekman afgesloten met winst voor de thuisploeg.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties