FC Twente Nieuws

Terugkeer naar eredivisie lonkt voor Boere: "Rechterrijtje zal interessant zijn"

Terugkeer naar eredivisie lonkt voor Boere: "Rechterrijtje zal interessant zijn"

Tom Boere vertrok onlangs bij KFC Uerdingen 05. De voormalig FC Twente-spits was er in 22 wedstrijden goed voor tien doelpunten en twee assists. Boere moet nu echter weer op zoek naar een nieuwe club.

"Er hebben zich verschillende clubs gemeld, dat is prettig", vertelt Boere in gesprek met Chris Tempelman van Voetbal International. "Maar ik moet alles goed op een rij zetten. Het is een andere tijd, door corona is er veel veranderd. Ik heb bijvoorbeeld een mooie aanbieding gekregen voor een avontuur ergens ver weg, maar moet je dat nu willen?"

"Er zullen heel veel spelers op de markt komen, clubs hebben keuze, clubs zullen wachten", vervolgt de centrumspits. "Moet je als speler nu snel een keuze maken of moet je juist geduldig zijn en wachten? Het is ook de vraag wat clubs nog kunnen en willen betalen? Ik word 28, daar moet ik ook naar kijken. Ik moet een weloverwogen keuze maken."

[google]

Boere lijkt nu terug te kunnen keren in de eredivisie. "Roda heeft geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer, dat klopt. Maar ook uit de eredivisie is er belangstelling. Terug naar de Keuken Kampioen Divisie is ook een keuze. In Nederland zal voor mij het rechterrijtje van de eredivisie en de top van de Keuken Kampioen Divisie interessant zijn", aldus Boere, die nog niet niks kwijt kan over zijn toekomst. "Ik hoor wel van mijn zaakwaarnemer als zaken echt concreet zijn en dan moet ik er zelf een goed gevoel bij hebben."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties