FC Twente Nieuws

Topper FC Twente - PSV komende zondag LIVE op FOX Sports

Topper FC Twente - PSV komende zondag LIVE op FOX Sports

Daar waar de competitie voor de mannen stilligt in verband met de interlandbreak, wordt er in de eredivisie vrouwen gewoon doorgevoetbald. Voor de ploeg van Tommy Stroot staat de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma.

De wedstrijd staat al jarenlang te boek als een topper in het vrouwenvoetbal, maar dit seizoen is het gat al flink opgelopen tussen beide team. PSV Vrouwen is de nummer twee van de ranglijst en heeft na zes speelronden al acht punten voorsprong op FC Twente, dat terug te vinden is op de derde plek.

Komende zondag om 14:30 uur zal op Sportpark Het Diekman af worden getrapt tussen de Tukkers en de Brabanders. De wedstrijd zal live te zien zijn op FOX Sports én de NOS. Hopelijk gaat het FC Twente deze keer beter af want de vorige live wedstrijd werd verloren van het ADO Den Haag van Sjaak Polak.

Topper FC Twente - PSV komende zondag LIVE op FOX Sports

FC Twente Vrouwen steekt de laatste weken in een blakende vorm. Sinds de hervatting van de competitie won de ploeg van Tommy Stroot beide wedstrijden. sc Heerenveen werd met 3-0 verslagen en VV Alkmaar een week later met 4-0. Ook PSV won de laatste twee wedstrijden. De ploeg won met 6-0 van Excelsior gevolgd door een krappe 1-0 overwinning op ADO Den Haag.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties