FC Twente Nieuws

Trotman en Soumaoro in quarantaine na corona uitbraak FC Den Bosch

Trotman en Soumaoro in quarantaine na corona uitbraak FC Den Bosch

Er is opnieuw een wedstrijd afgelast in het betaald voetbal. Afgelopen weekend werd RKC - PEC Zwolle afgelast vanwege een corona uitbraak bij de Waalwijkers. Vandaag werd bekend dat FC Den Bosch - Almere City FC ook is afgelast.

Er is ook geen andere mogelijkheid want nadat drie spelers positief hebben getest heeft de GGD bepaald dat de hele selectie van FC Den Bosch in quarantaine moet. Hieronder twee oud-spelers van FC Twente.

Het betreft Brem Soumaoro en Ryan Trotman. Laatstgenoemde maakte medio 2019 de overstap naar Den Bosch en afgelopen zomer koos ook Soumaoro voor de Bossche voetbalclub. Hij tekende een amateurcontract en hoopt deze snel om te kunnen zetten in een profcontract.

De keuze voor Soumaoro om als amateur aan de slag te gaan was relatief eenvoudig. "De meeste jongens waarmee ik in de jeugd van Twente speelde, zijn een andere weg ingeslagen. Ik ben gelukkig nog steeds actief in het voetbal. Ik had ook voor een baan kunnen kiezen, maar ik ben daar nog niet aan toe. Als kind had ik al in mijn hoofd dat ik prof wil worden en dat geef ik niet zomaar op", aldus Soumaoro in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties