FC Twente Nieuws

Troupée speelt door na keiharde botsing: "Heb hoofdpijn, maar ben niet duizelig"

Troupée speelt door na keiharde botsing: "Heb hoofdpijn, maar ben niet duizelig"

FC Twente ging zaterdagavond met 1-0 onderuit op bezoek bij Vitesse. In de eerste helft knalden Giovanni Troupée en Vitesse-middenvelder Patrick Vroegh vol met de koppen tegen elkaar. Laatstgenoemde moest noodgedwongen het veld verlaten.

"Het was een behoorlijke tik", vertelt Troupée na afloop tegenover FOX Sports. "Ik heb hoofdpijn, maar ben niet duizelig. Ik hoop dat het zo blijft. Er zit ook een bult op mijn hoofd, maar voor de rest gaat het."

Presentator Toine van Peperstraten vraagt zich af of de vleugelverdediger niet uit voorzorg gewisseld had moeten worden. "Had gekund, maar ik voelde me op zich goed", reageert Troupée. "Ik wilde gewoon doorvoetballen en deze wedstrijd winnen. Dat is belangrijk, maar helaas niet gelukt."

[google]

Troupée weet niet hoe Vroegh eraan toe is na de keiharde botsing. "Ik zou het eigenlijk niet weten. Hopelijk gaat het goed met hem. Volgens mij is hij er slechter aan toe dan ik.", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties