FC Twente Nieuws

Tussenstand: 12.000 seizoenkaarten verlengd in drie dagen!

Tussenstand: 12.000 seizoenkaarten verlengd in drie dagen!

De supporters van FC Twente blijven massaal verlengen. Nadat er op de eerste dag al 10.000 fans hun seizoenkaart verlengden, zijn daar in de twee dagen daarna nog eens 2.000 supporters bijgekomen. Zo komt het totaal na drie dagen op 12.000, zo meldt de TC Tubantia. Dat is meer dan vorig jaar na drie dagen verkoop.

Vorig jaar werden er uiteindelijk 19.000 seizoenkaarten verkocht. FC Twente hoopt dit aantal weer te behalen of zelfs te overschrijden. Of dat gaat lukken zal afhangen van hoeveel seizoenkaarthouders die niet voor volledige of gedeeltelijke compensatie hebben gekozen, er gaan verlengen.

Van de mensen die vorig jaar een seizoenkaart kochten, koos uiteindelijk de helft voor compensatie. Dit betekent een nieuwe seizoenkaart voor volgend seizoen, of 100 euro tegoed voor de consumpties in De Grolsch Veste.

De andere helft zag af van compensatie, de club hoopt dat ook deze mensen zullen verlengen. "Tot op heden loopt het heel goed. We hopen opnieuw de 19.000 te halen en daar misschien wel overheen te gaan", vertelt persvoorlichter Richard Peters in de TC Tubantia.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties