FC Twente Nieuws

Twee routiniers missen eerste training, meespelen in oefenduels onzeker

Twee routiniers missen eerste training, meespelen in oefenduels onzeker

De selectie van FC Twente is vandaag begonnen aan de eerste trainingsdag in het Spaanse Benahavis. De ploeg arriveerde zaterdag en zal hier verblijven tot en met vrijdag. In de tussentijd speelt de ploeg twee oefenwedstrijden. Of de routiniers Wout Brama en Paul Verhaegh deze halen is nog even de vraag.

Beide spelers waren vandaag afwezig tijdens de eerste training onder de Spaanse zon. Verhaegh is nog herstellende van de blessure die hij op 7 december opliep tegen ADO Den Haag. Over de blessure van Brama is nog niets bekend. Hij moest ook de eerste trainingen van het nieuwe jaar in Nederland laten schieten.

De twee oefenwedstrijd die op het programma staan zijn die tegen het Duitse Fortuna Düsseldorf en het Belgische Excelsior Moeskroen. Beide partijen komen in eigen land uit op het hoogste niveau. Op dinsdag 7 januari neemt FC Twente het op tegen Fortuna Düsseldorf en op 9 januari treft het Excelsior Moeskroen.


[google]

De wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf wordt gespeeld in het Estadio Jose Burgos Quintana dat ligt op zo'n 45 kilometer van Benahavis. Het oefenduel met Moeskroen wordt gespeeld in Estadio Municipal de La Línea de la Concepción in Gibraltar dat ligt op zo'n 65 kilometer van Benahavis. Beide duels beginnen om 16.00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties