FC Twente Nieuws

Twee Russische partijen wilden FC Twente kopen

Twee Russische partijen wilden FC Twente kopen

[google]Sinds eind 2013 is de Rus Alexander Chigirinskiy eigenaar van Vitesse nadat hij de aandelen overnam van Merab Jordania. Vorige week besloot een tweede Rus aandelen te kopen van een eredivisieclub en besloot dit te doen bij Roda JC. Zakenman Aleksei Korotaev kocht 49% van de aandelen en wil over vijf jaar de Champions League in met de club uit Zuid Limburg. Vitesse en Roda JC zijn niet de enige clubs waar Russen op afkwamen, want afgelopen zomer klopten er ook al enkele Russen op de poorten van de Grolsch Veste.

"In de crisistijd, afgelopen zomer, hebben twee partijen uit Rusland zich gemeld. Vlak voordat het bijna mis ging bij ons", aldus Van Halst zondagavond bij de talkshow Rondo van Ziggo Sport. "Ze zeiden: we willen nou wel heel snel de club overnemen. Dat was bij ons niet 'im frage'." Hoeveel geld de Russen wilden investeren weet Van Halst niet. "Er is helemaal niet gesproken over geld. Dus bedragen weet ik helemaal niet." Zie hieronder het fragment.


[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties