FC Twente Nieuws

Speler Anderlecht en Engelsman op proef bij Jong FC Twente

Speler Anderlecht en Engelsman op proef bij Jong FC Twente

In een vriendschappelijk treffen tegen ASV '57 uit Aadorp bereid Jong FC Twente zich voor op het aankomende seizoen. Na degradatie uit de tweede divisie afgelopen jaar, maakt de ploeg van trainer Dennis Demmers zich op voor een seizoen derde divisie zaterdag. ASV is de eerste tegenstander in de voorbereiding.

[google]De selectie die de oefenmeester onder zijn hoede heeft is zeer verschillend van die van het seizoen 16/17. Vorig seizoen moest de selectie, mede door de financiële malaise, noodgedwongen en met spoed worden aangevuld met een legioen onbekenden.

Anderlecht onder 19

Dit jaar is er meer tijd om een sterke selectie op de been te brengen. De selectie leek aanvankelijk rond, maar voor de oefenwedstrijd in Aadorp zijn twee proefspelers geselecteerd. Hun namen zijn Bruce Hosannah en Maxime Janssens. Janssens komt momenteel uit voor RSC Anderlecht onder 19. Hosannah is weggeplukt uit Engeland.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties