FC Twente Nieuws

Twente-spelers hersteld van buikklachten en keren terug op het trainingsveld

Twente-spelers hersteld van buikklachten en keren terug op het trainingsveld

Drie Twente-spelers moesten zaterdag de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz noodgedwongen missen. Przemyslaw Tyton, Michal Sadílek en Vaclav Cerny moesten de wedstrijd laten schieten omdat ze last hadden van buikklachten. Vandaag stond er weer een training op het programma en gelukkig was daar goed nieuws. Alle drie de spelers trainen weer mee met de selectie.

De ploeg van Ron Jans maakt zich nu op voor de eerste echte test in Costa Rica. Woensdag treft FC Twente opnieuw Alajuelense, maar deze keer zonder de inmiddels gestopte Ruiz. De aftrap is Voor de Tukkers is het de laatste oefenwedstrijd voor de kerstdagen. De ploeg vliegt 23 december terug naar Nederland en de spelers worden op 27 december weer op het trainingsveld verwacht.

Op vrijdag 6 januari hervat FC Twente de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Vier dagen later speelt de ploeg in de Grolsch Veste voor de KNVB-beker tegen Telstar. Opnieuw vier dagen laten staat de kraker tegen Ajax op de agenda. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam. Twente-supporters mogen op eigen vervoer afreizen naar Amsterdam. Voor meer info over de kaartverkoop, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties