FC Twente Nieuws

Twente-supporter ziekenhuis ingeslagen bij Sparta door aanval van achteren

Twente-supporter ziekenhuis ingeslagen bij Sparta door aanval van achteren

Een Twente-supporter is vrijdag na de wedstrijd tegen Sparta aangevallen en zwaar mishandeld door meerdere personen. Dat maakt het slachtoffer zelf bekend op Twitter waar hij reageert op Peter van der Zwan, voorzitter van supportersvereniging 'De Sparta Supporter', die uithaalde naar de Twente-supporters die een hek sloopten.

Van der Zwam plaatste foto's van het gesloopte hek met de tekst: "Over en weer een mooie avond met de SV van Twente én Jeroen Heubach in ons home. Prima sfeer in het uitvak, en dan verpest een kleine groep het. Hoop dat ze goed op beeld staan en dat we allemaal voor onbepaalde tijd verlost zijn van deze doorgesnoven slopende verziekers."

Dat de supporter in kwestie nu pas reageert, heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met het feit dat hij de afgelopen dagen in het Erasmus ziekenhuis moest blijven. Hij werd uit het niets aangevallen en liep een dubbele kaakbreuk op.

"Ik heb potverdorie 3 dagen in het Erasmus ziekenhuis gelegen met een dubbele breuk in mijn kaak, omdat ze het nodig vonden om me van achteren aan te vallen. Dit waarschijnlijk door het dragen van een FC Twente jas. Dit is ook de oorzaak geweest waarom de andere supporters het hek omduwden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties