FC Twente Nieuws

Twente, Verenigt! niet blij met besloten trainingen en klopt aan bij de directie

Twente, Verenigt! niet blij met besloten trainingen en klopt aan bij de directie

Ledenvereniging Twente, Verenigt! laat vandaag weten teleurgesteld te zijn in de keuze van FC Twente om deze week enkel besloten te trainen. Dat houdt in dat de poorten gesloten blijven en supporters niet de mogelijkheid hebben de trainingen te bekijken.

"Wij zijn erg teleurgesteld in de berichtgeving dat alle trainingen deze week besloten zijn", valt te lezen op de Facebook pagina van TV. "Daarom hebben we de directie gevraagd waarom deze keuze is gemaakt."

"De directie geeft aan dat door sportieve prestaties de druk op spelersgroep en technische staf toeneemt. Zij wil rust creëren door besloten te trainen. Wij zijn echter van mening dat het scheiden van selectie en achterban door besloten trainingen niet de Twentse identiteit ten goede komt en hebben dat ook als zodanig terug gecommuniceerd aan de directie. In slechte tijden gaan we er samen achter staan, COTE!"


[google]

De druk op de trainer en de spelers is de afgelopen weken flink toegenomen nadat het slechts één punt over wist te houden aan de laatste vier competitiewedstrijden. De supporters maken zich zorgen mede omdat Garcia heeft aangegeven zijn speelstijl niet te willen wijzigen.

Vanavond speelt de ploeg in de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles. Een wedstrijd die voor Garcia niet de hoogste prioriteit heeft. Deze ligt op de wedstrijd van aankomende vrijdag. Dan moet FC Twente op bezoek bij hekkensluiter RKC Waalwijk. Winst is dan het enige dat telt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties