FC Twente Nieuws

Twente, Verenigt!: 'Stel uw vragen aan Van Halst, Hake en ander verantwoordelijken op 6 september'

Twente, Verenigt!: 'Stel uw vragen aan Van Halst, Hake en ander verantwoordelijken op 6 september'

Op dinsdag 6 september organiseert Twente, Verenigt! met medewerking van FC Twente de eerste supportersavond van het jaar, zo wordt gecommuniceerd op de website van het samenwerkingsverband. Deze avond zal gehouden worden in De Grolsch Veste en begint om 19.30 uur, de zaal zal om 19.00 uur toegankelijk zijn.

Commercieel en technisch directeur Jan van Halst zal spreken op 6 september, evenals hoofdtrainer René Hake. Twente, Verenigt! biedt aanwezigen de ruimte om vragen te stellen aan de club. "Hoe staat FC Twente er financieel voor? Wat gaat er de komende tijd nog allemaal gebeuren? Wat mogen we van het eerste elftal verwachten dit seizoen? Hoe goed is de FC Twente-jeugd?" zijn vragen die als voorbeeld worden genoemd. Twente, Verenigt! zal ook proberen om andere verantwoordelijken aan tafel te krijgen.

Onderstaande tekst is te lezen op de website van Twente, Verenigt!

Betrokkenheid, inspraak en transparantie

Zoals iedereen inmiddels weet is 'Betrokkenheid, Inspraak en Transparantie' hét credo van Twente, Verenigt! Uiteraard bieden wij daarom de supporters op deze avond de gelegenheid om zelf de vragen te stellen aan de bepalende mensen bij FC Twente. Dus geen tussenkomst van journalisten of een strak geregisseerde goed-nieuws show, maar gewoon zelf die vraag stellen die op je lippen brandt.

Naast alle leden van Twente, Verenigt! nodigen wij ook niet-leden van harte uit om naar deze avond in de Grolsch Veste te komen. Op deze manier wil Twente, Verenigt! daadwerkelijk zorgen voor Betrokkenheid, Inspraak en Transparantie!

Opinie: Welke vraag zou jij aan FC Twente willen stellen?

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties