FC Twente Nieuws

Twentse debutant in de selectie van de OranjeLeeuwinnen

Twentse debutant in de selectie van de OranjeLeeuwinnen

FC Twente Vrouwen levert de komende interlandperiode drie internationals bij Oranje. Renate Jansen, Kika van Es en Caitlin Dijkstra zullen namelijk deel uitmaken van de selectie van de Oranje Leeuwinnen.

Dijkstra is een debutant in de selectie. Jansen en Van Es zitten al veel langer bij de ploeg. De twee speelsters maakten ook al deel uit van de selectie op de Olympische Spelen. De drie zijn nu geselecteerd voor de WK-kwalificatie wedstrijden tegen IJsland en Tsjechië.

De Tukkers zijn opgeroepen door de nieuwe bondscoach Mark Parsons. Parsons volgt Sarina Wiegman op bij de OranjeLeeuwinnen. "De Spelen zijn pas net afgelopen, er zit weinig tijd tussen. We weten dus dat we nu nog niet te veel kunnen veranderen", laat de Engelsman weten via de officiële kanalen van de KNVB.

Al is de nieuwe trainer wel van plan om later dit jaar veranderingen door te voeren. "In de interlandperiodes in oktober en november zullen wel veranderingen te zien zijn. Maar we doen het op de juiste tijd", besluit de oefenmeester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties