FC Twente Nieuws

Ugalde in Engeland en traint mee bij Manchester City

Ugalde in Engeland en traint mee bij Manchester City

Manfred Ugalde wordt door FC Twente gehuurd van City Football Group. Dit bedrijf is de eigenaar van verschillende voetbalclubs ter wereld, waaronder Manchester City. De Engelse grootmacht nodigde Ugalde uit om te trainen op het trainingscomplex van Manchester City.

De FC Twente-spits is zeer blij met de uitnodiging, zo laat hij weten op Facebook. "Bedankt Manchester City voor de uitnodiging om jullie te ontmoeten en hier de afgelopen dagen te trainen. Zo dankbaar voor deze geweldige ervaring en om deel uit te maken van de familie City Football Group", schrijft hij. Bekijk het bericht, inclusief foto's, onderaan het artikel.

Ugalde stond afgelopen zaterdag nog op het veld bij FC Twente, toen de Tukkers het opnamen tegen Almere City FC. Naar aanleiding van deze oefenwedstrijd kreeg Ugalde nog kritiek van clubwatcher Leon ten Voorde, die twijfelde over de toekomst van de jonge Costa Ricaan bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties