FC Twente Nieuws

Ugalde keert terug bij FC Twente na bezoek aan Manchester City

Ugalde keert terug bij FC Twente na bezoek aan Manchester City

Manfred Ugalde is de laatste dagen het onderwerp van gesprek. Blijft de huurling van de City Football Group bij FC Twente of kiest hij na anderhalf jaar bankzitten voor een andere optie. Ook bestaat de keuze dat iemand van hogerhand de keuze voor hem maakt. Het aantal speelminuten bij FC Twente is minimaal en dat gaat doorgaans in tegen de principes van Manchester City.

Woensdag voedde Ugalde zelf de geruchten over een vertrek door op social media foto's te plaatsen van zichzelf in het krachthonk van Manchester City. "Hij bedankte de club voor de trainingen "Bedankt dat ik hier deze dagen heb mee mogen trainen. Ik ben zo dankbaar voor deze geweldige ervaring en deel uitmaken van de familie City Football Group."

Toch is er van een definitief vertrek bij FC Twente geen sprake. Clubwatcher Leon ten Voorde laat weten dat Ugalde niet in Engeland blijft en snel terug zal keren bij FC Twente. "De club waar hij onder contract staat wilde hem even in de ogen kijken, wat testjes doen enz. Ugalde staat vandaag of morgen gewoon weer op het veld bij FC Twente."

Update: Ugalde is inmiddels weer aangesloten bij FC Twente.


[totalpoll id="199993"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties