FC Twente Nieuws

Ugalde maakt officieel debuut voor Costa Rica: "Een droom"

Ugalde maakt officieel debuut voor Costa Rica: "Een droom"

Manfred Ugalde speelde afgelopen vrijdag zijn eerste WK-kwalificatie wedstrijd met Costa Rica. Het duel met Panama eindigde in 0-0. Hoewel Ugalde al na een uur spelen gewisseld werd, was het na een oefenwedstrijd zijn eerste officiële duel voor de nationale ploeg. En die zullen ze hem niet meer afnemen.

Het was dan ook niet gek dat de spits van FC Twente lekker in zijn fel zat. "Ik voelde me heel goed, ik ben kalm, ik heb getraind, voor mezelf gezorgd en de dingen goed gedaan", vertelde de aanvalsleider in gesprek met Teletica Radio.

De 19-jarige aanvalsleider was dan ook tevreden over zijn optreden. "Ik speelde een goede wedstrijd, wat de wedstrijd nodig had, ik ben er erg blij mee", zei de huurling van de City Football Group.

"Een droom"

Los van hoe hij speelde, was het spelen voor zijn land op zich al geweldig. "Voor mij was het een droom. Je droomt hiervan en dat het zo snel gebeurd, is het beste wat er is", vertelde de schutter die het maandag met zijn land zal gaan opnemen tegen Mexico.

"We bereiden ons altijd voor om te winnen", vervolgde de jongeling. "We weten dat Mexico een geweldig team heeft, daar hebben we respect voor, maar we moeten het spel vooruit helpen", besluit de gedrongen spits.

Supporters enthousiast

Als het aan de fans ligt, dan staat de Costa Ricaanse Tukker ook tegen Mexico weer in de basis. Futbolcentralamercia, de site die het interview optikte, hield namelijk een peiling en daar kwam uit dat 86 procent van de mensen Ugalde in de basis wil zien tegen Mexico.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties