FC Twente Nieuws

Uitgelicht: Dit zijn de drie Canadese spelers die FC Twente op proef heeft

Uitgelicht: Dit zijn de drie Canadese spelers die FC Twente op proef heeft

FC Twente heeft drie Canadese jeugdspelers te gast die dinsdagmiddag opgesteld werden tijdens de oefenwedstrijd van de beloften tegen Jong Almere City.

Het gaat om de 18-jarige Zakaria Abdi, de 19-jarige Kunle Dada-Luke en de 19-jarige Steffen Yeates. Alle drie zijn ze afkomstig uit de jeugdacademie van Toronto FC. Alleen Yeates speelt niet meer bij Toronto. Hij is afgelopen zomer transfervrij getransfereerd van Toronto FC naar Connnecticut.

Zakaria Abdi is een aanvaller die dit seizoen 14 wedstrijden heeft gespeeld voor Toronto FC III en waarin hij tien keer scoorde. Dada-Luke is een rechtsbuiten en heeft 5 wedstrijden voor Toronto II gespeeld, maar hij scoorde daarin nog niet. Yeates is een centrale middenvelder en speelt voor Connecticut II. Hij speelde vier wedstrijden en gaf een assist. De bovengenoemde cijfers zijn afkomstig van Transfermarkt.

[google]

Hieronder beelden van de drie Canadese talenten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties