FC Twente Nieuws

Ünal en Jensen slopen NEC: "Heb een goede connectie met Fredrik, dat is belangrijk"

Ünal en Jensen slopen NEC: "Heb een goede connectie met Fredrik, dat is belangrijk"

Enes Ünal was gisteren tegen NEC met twee doelpunten de gevierde man in De Grolsch Veste. Bovendien scoorde de huurling van Manchester City een doelpunt vanuit een corner, iets wat de Tukkers dit seizoen nog niet eerder lukte. Fredrik Jensen scoorde gisteren ook een hele fraaie treffer, een opsteker voor zowel hemzelf als Ünal, beide jongens kunnen het namelijk goed met elkaar vinden.

[google] De afgelopen weken wist FC Twente keer op keer niet te winnen, waarom dat gisteravond dan wel lukte is voor Enes Ünal nog een vraagteken. "We speelden tegen PSV goed en tegen Go Ahead ook niet slecht. Alleen in die wedstrijden konden we het niet afmaken of meer scoren. Utrecht-uit was wel zwak van onze kant." vertelt Ünal op de officiële website van FC Twente.

Enes Ünal staat momenteel op zeventien doelpunten, slechts twee minder dan Feyenoorder Nicolai Jørgensen. Gisteren liet de Turk zien het best te kunnen samenwerken met Fredrik Jensen. "We zijn veel samen, hebben goede communicatie, zijn van dezelfde leeftijd en hebben dezelfde hobby’s. Het is belangrijk voor twee aanvallers om een goede connectie te hebben. Die heb ik met Fredrik. Hij werkt hard in het veld, is altijd in de buurt en maakt ook ruimte voor me."

Wellicht had de huurling van Manchester City nog wat meer treffers voor zijn rekening kunnen nemen, maar zijn lichaam protesteerde. "Ik had er misschien nog meer kunnen maken vanavond, maar ik had wat pijntjes en werd moe."

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties