FC Twente Nieuws

Unnerstall achtervolgd door PSV'ers Simons en Gakpo

Unnerstall achtervolgd door PSV'ers Simons en Gakpo

Lars Unnerstall kende tegen Go Ahead Eagles opnieuw een rustig middagje. Toch wisten hij en zijn teamgenoten de drie punten niet in eigen huis te houden. De bezoekers kregen in blessuretijd een strafschop welke werd genomen door Eagles-sensatie Willumsson. Hij stuurde Unnerstall naar de verkeerde hoek waardoor hij toch één keer moest vissen.

Toch had het geen invloed op zijn positie op de ranglijst voor de beste speler van het seizoen. De Duitser staat al weken bovenaan en wordt sinds die tijd achtervolgd door Xavi Simons en Cody Gakpo van PSV. Ondanks de winst op Ajax in de ArenA blijft Unnerstall ook na speelronde 13 eerste.

"FC Twente-doelman Lars Unnerstall blijft de koploper in het algemeen klassement door alweer een 7 te scoren. Hij staat daarmee boven PSV’ers Xavi Simons en Cody Gakpo. Feyenoord-verdediger Gernot Trauner, die het spelersklassement vorig seizoen won, is inmiddels opgeklommen naar de vierde plaats", zo schrijft het AD.

Algemeen klassement na speelronde 13

1. Lars Unnerstall (FC Twente) 6,96 (12)
2. Xavi Simons (PSV) 6,85 (13)
3. Cody Gakpo (PSV) 6,77 (13)
4. Gernot Trauner (Feyenoord) 6,75 (12)
5. Iliass Bel Hassani (RKC) 6,71 (12)
6. Jordy Clasie (AZ) 6,69 (13)
7. Andries Noppert (Heerenveen) 6,58 (13)
Stijn van Gassel (Excelsior) 6,58 (13)
Ramiz Zerrouki (FC Twente) 6,58 (13)
10. David Hancko (Feyenoord) 6,56 (9)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties