FC Twente Nieuws

UPDATE: 8000 seizoenkaarten verlengd na zeven uur!

UPDATE: 8000 seizoenkaarten verlengd na zeven uur!

Sinds vrijdagochtend kunnen de seizoenkaarthouders van FC Twente hun seizoenkaart verlengen. Al binnen een uur verlengde 4.000 fans hun seizoenkaart. In de twee uur kwamen daar nog eens 2.000 supporters bijgekomen. Na zeven uur staat de tussenstand op 8.000 verlengde seizoenkaarten!

In 2020 haalde FC Twente met de #Ikmisoe-actie alles uit de kast om zoveel mogelijk verlengingen te realiseren. Nu doet de club er wederom alles aan om de supporters hun seizoenkaart te laten verlengen. Dit lukt tot nog toe meer dan prima.

Vorig jaar werd de campagne met succes gevoerd onder het motto #Ikmisoe. Dit jaar is in Enschede het motto #WeerNoarHuus, in de hoop dat de supporters komend seizoen weer om de week naar De Grolsch Veste kunnen komen. Heb je je seizoenkaart nou nog niet verlengd? Bekijk dan hier hoe je dat nu kan doen! Bij het verlengen van een seizoenkaart ontvang je een Meyba-retrojack van FC Twente.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties