FC Twente Nieuws

Update: Matos zet handtekening onder huurcontract bij Malaga CF

Update: Matos zet handtekening onder huurcontract bij Malaga CF

Jose Matos werd afgelopen seizoen gehuurd van het Spaanse Cadiz CF. Weinig plezier beleefde FC Twente niet van de linksback die al in de tweede wedstrijd van het seizoen zwaar geblesseerd raakte. Inmiddels is hij weer fit en mag hij opnieuw worden verhuurd.

Update: Jose Matos is vanmiddag gepresenteerd als de nieuwe linksback van Malaga CF.

Voor zijn vertrek naar FC Twente verlengde Matos zijn contract in de hoop in de toekomst een kans te krijgen bij Cadiz. De ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar LaLiga, het hoogste Spaans niveau, maar Matos zal geen deel uit gaan maken van de selectie.

De club heeft een overschot aan spelers en de back heeft te horen gekregen dat hij opnieuw mag worden verhuurd. Het goede nieuws voor Matos is dat Malaga CF hem wel een kans wil geven. Inmiddels zijn de onderhandelingen al gestart.

Malaga speelde jarenlang in LaLiga, maar degradeerde in het 2017-2018 naar de Segunda Division. Hier eindigde de ploeg afgelopen seizoen op de veertiende plek en wil komend seizoen een grotere rol van betekenis spelen. Malaga was ook de oud-werkgever van oud-FC Twente spelers Roberto Rosales en Adnane Tighadouini.

Vuckic en Aburjania

[google]

Mocht Matos de overstap maken naar Malaga dan treft hij dit seizoen zeker twee oud-teamgenoten van zijn tijd bij FC Twente. Haris Vuckic speelt bij Real Zaragoza en Giorgi Aburjania staat op het punt te tekenen bij Real Oviedo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties