FC Twente Nieuws

UPDATE: Menig in Servië gespot met Partizan-sjaal

UPDATE: Menig in Servië gespot met Partizan-sjaal

Queensy Menig is op weg naar Servië om daar zijn transfer naar Partizan Belgrado rond te maken, dat meldt de TC Tubantia. Hoewel de Servische markt nog een tijdje open is, moet de deal woensdag beklonken gaan worden.

UPDATE: Inmiddels is Menig gesignaleerd in Servië. Op de foto die in onderaan het bericht volgt, floreert de bij FC Twente vertrekkende vleugelaanvaller met een sjaal van zijn nieuwe club Partizan Belgrado.

Mocht dat niet gebeuren, dan kan Menig met zijn nieuwe club geen wedstrijden spelen in de Europa League. De linksbuiten die de afgelopen twee seizoenen voor FC Twente speelde, kan donderdag namelijk niet meer ingeschreven worden.

Het heeft er daarom alle schijn van dat de transfer op korte termijn wordt rondgemaakt. "Ik had hem er graag bijgehouden, maar soms moet je ook naar de financiën van de club kijken", vertelt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]

Als de deal rondkomt, kunnen de Tukkers 700.000 euro bij gaan schrijven. Aangezien de Amsterdammer nog slechts één jaar onder contract staat bij de Tukkers, zal Streuer tevreden zijn met dat bedrag.

Afgelopen dinsdag werd al duidelijk dat er geen vervanger gaat komen voor de naar Servië vertrekkende vleugelaanvaller. Dat houdt in dat FC Twente het op de vleugels gaat doen met Virgil Misidjan, Denilho Cleonise, Dimitris Limnios en Luka Ilic. Verder staan de geblesseerde vleugelflitsers Vaclav Cerny en Jody Lukoki ook nog in Enschede onder contract.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties