FC Twente Nieuws

UPDATE: Promes alsnog op weg naar Sevilla: "Mini-beugeltje kan weer uit de koelkast"

UPDATE: Promes alsnog op weg naar Sevilla: "Mini-beugeltje kan weer uit de koelkast"

Met de aanstaande transfer van Quincy Promes naar Sevilla leek FC Twente te kunnen rekenen op een financiële meevaller van ongeveer 500.000 euro. De Enschedese club zal door nieuwe ontwikkelingen echter een streep moeten zetten door deze extra inkomsten. Martijn Krabbendam van Voetbal International meldt dat de transfer van Promes voorlopig is afgeketst.

[google] De voormalig FC Twente-speler stond op het punt om op het vliegtuig naar Sevilla te stappen, maar volgens Krabbendam weten Russische bronnen te melden dat de Spaanse topclub met aanvullende eisen kwam. Sevilla kon de aanvaller een salaris van maximaal drie miljoen euro aanbieden. Promes moet daardoor teveel salaris inleveren waardoor de deal is afgeblazen. De kans dat beide partijen nog tot elkaar gaan komen voor de transferdeadline is onwaarschijnlijk.

De transfer van Promes naar Sevilla zou FC Twente goed uitkomen, omdat de club bij de transfer naar Spartak Moskou een doorverkooppercentage van 5% over de winst is bedongen. Sevilla was bereid om een bedrag van 21 miljoen euro te betalen voor de vleugelaanvaller, waardoor de Enschede club een bedrag van circa 450.000 euro had kunnen beschrijven als de transfer door was gegaan.

Update: Promes lijkt alsnog op weg naar Sevilla.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties