FC Twente Nieuws

Vacature: FC Twente op zoek naar nieuwe voorzitter Scoren in de Wijk

Vacature: FC Twente op zoek naar nieuwe voorzitter Scoren in de Wijk

FC Twente is momenteel op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de stichting Scoren in de Wijk. Zoek jij een mooie nieuwe uitdaging en voldoe je aan het profiel? Dan is dit misschien een mooie kans om aan de slag te gaan bij FC Twente.

Vacature

Stichting FC Twente, scoren in de wijk is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De grote sociaal-maatschappelijke betekenis van FC Twente voor de regio is inmiddels bekend. De club vervult een belangrijke spilfunctie in de regio Twente en zet zich via Sidw in voor burgers uit de regio Twente die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Via een onorthodoxe aanpak zijn en worden vele projecten succesvol ontwikkeld en uitgevoerd.

Rol voorzitter

In het bestuur wordt onderscheid gemaakt tussen een algemeen en dagelijks bestuur. Tot het dagelijks bestuur behoren de voorzitter, secretaris en penningmeester. De voorzitter is het boegbeeld van Sidw en treedt naar buiten toe op als ambassadeur en woordvoerder. Hij/zij weet wat er in de regio speelt en nodig is en kan dit vertalen naar de agenda van het bestuur. De voorzitter bewaakt de samenhang van de agendaonderwerpen en weet op inspirerende en uitdagende wijze te verbinden, te versnellen en resultaten te boeken. De voorzitter zit de vergaderingen voor en bezoekt bijeenkomsten en activiteiten van de projecten en activiteiten die de stichting uitvoert.

[google]

Functie-eisen en competentieprofiel

Overige informatie

De gemiddelde tijdsbesteding voor de voorzitter is 8 á 10 uur per maand, buiten de vergaderingen om. De functie is onbezoldigd. De voorzitter van Sidw wordt benoemd voor een periode van 3 jaar. Benoeming dient vóór 30 november 2019 plaats te vinden. Meer informatie over de stichting kunt u vinden op onze pagina Maatschappelijk.

Interesse in deze vacature?

U kunt een CV met motivatiebrief sturen en/of contact opnemen voor meer informatie met de secretaris, Jan Bron via jbron@home.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties