FC Twente Nieuws

Vak P doet noodgedwongen oproep aan supporters: "Elk bedrag is welkom"

Vak P doet noodgedwongen oproep aan supporters: "Elk bedrag is welkom"

Ultras Vak P pakte flink uit tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen. Een spandoek van meer dan 10.000 vierkante meter rolde over de tribunes van de Grolsch Veste. De beelden gingen de hele wereld over en er waren enkel complimenten voor deze grandioze sfeeractie. Helaas is de rekening waarmee de sfeeracties worden betaald bijna leeg. Reden voor een oproep aan de supporters.

Beste supporters,

Al 28 jaar lang staan de ultras van Vak-P bekend om hun fantastische sfeeracties. Deze acties, waar met man en macht aan gewerkt wordt, vragen veel aandacht, vrije tijd en ze kosten al gauw duizenden euro’s. Normaliter worden deze acties bekostigd met de inkomsten van het supportershome.

Helaas kent iedereen het verhaal van de situatie omtrent het home, waardoor de huidige financiële situatie niet meeloopt met de ambities op de tribune.

[google]

Door de 1e actie dit seizoen komt helaas de bodem van de centenpot weer in zicht. Toch willen wij koste wat kost, doorgaan met het maken van sfeeracties, zoals: de astronaut, het wapen van Enschede en de mega-actie tegen PSV thuis. Daarom wordt er zondag voor de wedstrijd tegen RKC weer gecollecteerd met emmers, bij elke ingang van het stadion. Elk bedrag is welkom!

Ook kan er digitaal worden gedoneerd voor diegene die (helaas) niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, of de collecte gemist hebben. Hiervoor kun je terecht op onderstaand rekeningnummer:

IBAN: NL47 ABNA 0641744536
Ten name van: supportersvereniging Vak-P Enschede
Kenmerk: Ultras 19-20

Wij blijven onafhankelijk als voorheen onze sfeeracties uitvoeren, ook al dienen we nu weer noodgedwongen en met enige tegenzin, onze hand op te houden. We hopen op jullie begrip en bijdrage. Laten we er samen een mooi seizoen van maken!

P.S. mocht je op een andere wijze denken de Ultras te ondersteunen, bijvoorbeeld door het leveren van materialen (denk aan: rollers, verbakken), werkende naaimachines enz. kun je altijd mailen naar ultras@vakp.nl

TOT ZONDAG!!

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties