FC Twente Nieuws

Vak P furieus: "Je eigen achterban naaien? Gewoon doen!"

Vak P furieus: "Je eigen achterban naaien? Gewoon doen!"

Een opmerkelijk bericht op de Facebook pagina van supportersvereniging Vak P. De meest fanatieke supportersgroep van FC Twente is furieus nadat er persoonsgegevens zijn vrijgegeven door FC Twente terwijl dit volgens de veiligheidscoördinator eerst werd ontkent. De reactie van Vak P liegt er dan ook niet om: Je eigen achterban naaien? Gewoon doen, gewoon doen!

Woensdag 14 September 2016:
Onze FC presenteert het nieuwe beleidsplan FC Twente 2020 ‘Gewoon doen, gewoon doen!’.

Dinsdag 28 Maart 2017:
De kartrekkers van diverse supportersverenigingen worden verrast met een telefoontje van oom agent en worden belast met vragen oven een onschuldig vechtpartijtje waar zij part noch deel aan hebben gehad.[google]

Dinsdag 28 Maart 2017 11:00 uur:
Veiligheidscoördinator van FC Twente meldt dat er door de FC geen persoonsgegevens zijn vrijgegeven

Dinsdag 28 Maart 2017 14:00 uur:
Veiligheidscoördinator van FC Twente meldt dat er door de FC toch persoonsgegevens zijn vrijgegeven

Zowel het ongevraagd/onaangekondigd vrijgeven van persoonsgegevens als het voorliegen van je trouwste achterban vinden wij niet bepaald passen bij het motto van het nieuwe beleidsplan. Of dit te maken heeft met een incapabele medewerker of achterbaks beleid, zo ‘gewoon doen’ lijkt ons dit in ieder geval niet!

epy-special-twenteinsite-bar
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties