FC Twente Nieuws

Vak P reageert furieus: "Jongens werden onder schot gehouden alsof ze banden hadden met Escobar"

Vak P reageert furieus: "Jongens werden onder schot gehouden alsof ze banden hadden met Escobar"

Supportersvereniging Vak P heeft vandaag furieus gereageerd op de straffen die zijn uitgedeeld door de rechter naar aanleiding van de wanordelijkheden die ontstonden na de totaal onverwachte politie-inval in het supportershome. Eén supporter is hierbij veroordeeld tot een celstraf van maar liefst twee maanden. De overige negen supporters kregen taakstraffen en/of voorwaardelijke celstraffen opgelegd.

Vandaag was de uitspraak n.a.v. de ‘rellen’ na het zeer kordate optreden van onze grootste vriend; de politie. De eisen waren al asociaal hoog, naar nu blijkt wil men weer al te graag een voorbeeld stellen. Opnieuw is er één groep het slachtoffer, dat zijn wij, de supporters. De rest blijft ook na deze uitspraak gespaard.

Meermaals zijn we door en na de inval al geslachtofferd. De jongens met de schoonmaakdoekjes in de hand werden onder schot gehouden alsof ze banden hadden met Escobar. Nadat in het home niet kilo’s, maar slechts enkele grammetjes werden gevonden, werd uit het niets het hele home aan gort geslagen. Daarna (nota bene als reactie) ontstond natuurlijk het nodige tumult in het stadion, we wisten niet wat ons overkwam. Dat het doekje voor het bloeden nu wordt uitgereikt aan politie/justitie door iemand van ons voor twee maanden op te sluiten, bewijst eens te meer dat we te allen tijde met 3-0 achterstaan.

[google]

Na zogenaamd uitvoerig onderzoek van de gemeente en justitie is er nog altijd niemand vervolgd van andere partijen uit de ‘vierhoek’. Dhr. Bruins moest toch niet voor niks op vrijdag 7 april (nog vóór de welbekende persconferentie) aanschuiven bij de burgermeester. Hem werd de mond gesnoerd, want dat zou beter zijn voor iedereen.

Meer dan een jaar later zijn wij benieuwd waar het stopt voor ons? Er is gepost bij de bestuursleden thuis, er worden diverse vrijwilligers verrast door een bezoekje van de politie zonder dat er enige aanleiding is. Banen worden op het spel gezet, hoe ver mag men gaan? Wie stopt deze gekken? Zoals zij zeggen is het aan ons om in gesprek te blijven, maar zoals het nu gaat zijn wij het praten allang voorbij en wensen wij de heren veel succes met deze nutteloze klopjacht…

Ook zonder home zijn wij strijdbaar en laten wij ons niet ONDERMIJNEN door wie dan ook…

Bestuur Vak-P

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties