FC Twente Nieuws

Vak P uit onvrede en blokkeert hoofdingang van de Grolsch Veste met bierkratten

Vak P uit onvrede en blokkeert hoofdingang van de Grolsch Veste met bierkratten

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord hebben supporters hun onvrede geuit door de hoofdingang van de Grolsch Veste te blokkeren met bierkratten. Op het bijbehorende doek valt de volgende tekst te lezen: Club en supporters weer de dupe, dat kan niet door de beugel!

De actie is afkomstig van Vak P dat boos is over de beslissing van het kabinet om de stadions opnieuw te sluiten. In eerste instantie tot 4 december, maar vrijdag werd besloten de coronamaatregelen aan te scherpen en te verlengen tot 18 december. Dit houdt in dat er in 2021 geen wedstrijden meer worden gespeeld in de Grolsch Veste.

"Normaliter een middag om naar uit te kijken. Nu wegens de zoveelste belachelijke corona-maatregel een wedstrijd zonder beleving en zijn de clubs en supporters weer de dupe. Dat kan niet door de beugel!"

Daarna werd de selectie van FC Twente erbij gehaald die vervolgens poseerde met een tweede spandoek met daarop de tekst: Beste selectie, pak een halve liter bier en voetbal pas zodra wij weer welkom zijn hier. Vervolgens werd de ploeg door de supporters aangemoedigd met rookbommen en fakkels voor de wedstrijd van vanmiddag tegen Feyenoord.

Vak P uit onvrede en blokkeert hoofdingang van de Grolsch Veste met bierkratten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties