VAN BINNENUIT: Een frustrerende middag voor de eigen supporters

Afgelopen zondag werd er om 12:15 afgetrapt voor het duel tussen FC Twente en NEC. Hoewel de Tukkers vastberaden waren om de punten in Enschede te houden, waren het de Nijmegenaren die er met de volle buit vandoor gingen. Het mediateam van FC Twente was er uiteraard weer bij.

In de wedstrijd die in deze aflevering 'Van Binnenuit' centraal stond, legden de mannen van Ron Jans een dramatische eerste helft op de mat. Ondanks dat NEC af en toe nog aardig aan voetballen toekwam, wisten ook zij niet daadkrachtig op te treden voor het vijandige doel. Zodoende zochten beide ploegen de kleedkamers na 45 oersaaie minuten op met een 0-0 stand.

In het eerste kwartier van de tweede helft leken de ploegen geschrokken van hun eigen saaie spel. Ze besloten het publiek daarom maar te gaan vermaken. Binnen vijftien minuten kwam NEC via Elias Tavsan op voorsprong en trok FC Twente de stand via invaller Virgil Misidjan alweer gelijk.

Na de treffer van 'Vura' leken de Enschedeërs op weg naar de overwinning, maar niets bleek uiteindelijk minder waar. Na een blunder van Robin Pröpper kon Javier Vet, die 59 seconden in het veld stond, tekenen voor de 1-2 en dat was de eindstand van dit duel. De nieuwe Van Binnenuit is onderaan het bericht te zien.