FC Twente Nieuws

VAN BINNENUIT: FC Twente ondanks geweldige sfeer niet langs Fiorentina

VAN BINNENUIT: FC Twente ondanks geweldige sfeer niet langs Fiorentina

FC Twente moest donderdag tegen ACF Fiorentina een 2-1 achterstand goedmaken, maar slaagde hier niet in. De Tukkers kregen wel kansen, maar bleven op 0-0 steken. Het stadion was uitverkocht en er hing een fantastische sfeer in De Grolsch Veste, maar ook de supporters konden FC Twente niet naar de overwinning lozen. In de nieuwste 'Van Binnenuit' is de spanning en de sfeer goed te zien.

In de nieuwste 'Van Binnenuit' zien we de spelers en supporters van FC Twente aankomen bij het stadion. Er worden handtekeningen uitgedeeld en foto's gemaakt. Na de warming-up, waarbij de supporters al luidkeels hun team aanmoedigen, is het tijd voor de wedstrijd. Er hangt een fantastische sfeer in de 'Hel van Enschede', maar de Tukkers weten ondanks grote kansen niet te winnen. Na de wedstrijd is het enorm balen, maar is er ook zeker ruimte voor een groot applaus voor de spelers van FC Twente, die een geweldige wedstrijd op de mat hebben gelegd.

Er wordt nog veel nagepraat over de wedstrijd tegen Fiorentina, maar zondag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. FC Twente gaat om 14:30 uur aan De Dijk op bezoek bij FC Volendam. Daarbij wordt de ploeg van trainer Ron Jans gesteund door vierhonderd uitsupporters. Voor de supporters die niet aanwezig zijn is de wedstrijd live te zien op het hoofdkanaal van ESPN (ESPN 1).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties