FC Twente Nieuws

Van Binnenuit: FC Twente wint in sfeervolle Veste en gaat naar Italië

Van Binnenuit: FC Twente wint in sfeervolle Veste en gaat naar Italië

FC Twente heeft zich donderdagavond geplaatst voor de play-offronde van de Conference League. Thuis werd er door doelpunten van Pröpper, Vlap en Tzolis (2x) met 4-1 gewonnen van FK Cukaricki. Over twee wedstrijden hebben de Tukkers met 7-2 gewonnen van de Serven.

FC Twente begon donderdag slecht aan de wedstrijd. Ondanks de prachtige sfeeractie van Vak-P, brachten de spelers te weinig energie aan het begin van de wedstrijd. Al na zeven minuten wist Adzic te zorgen voor de 1-0 voor FK Cukaricki. De Tukkers kwamen na de gelukkige goal van Pröpper echter beter in de wedstrijd en zette de wedstrijd naar haar hand.

Door de overwinning op FK Cukaricki mag FC Twente zich op gaan maken voor een affiche met Fiorentina. De Tukkers reizen op 18 augustus af naar Italië voor de heenwedstrijd. Een week later komt de nummer zeven van Italië op bezoek in De Grolsch Veste voor de return. Wie over twee wedstrijden de sterkste is, plaatst zich voor de play-offronde.

'Fiorentina ... TWENTE komt ERAAN' | Van Binnenuit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties