FC Twente Nieuws

Van den Goorbergh vertrekt na vijf seizoenen bij FC Twente Vrouwen

Van den Goorbergh vertrekt na vijf seizoenen bij FC Twente Vrouwen

Cheyenne van den Goorbergh vertrekt bij FC Twente. De 22-jarige middenveldster speelde vijf seizoenen in het eerste elftal van de club uit Enschede.

"Met pijn in mijn hart neem ik na 11 jaar afscheid van FC Twente", meldt Van den Goorbergh op haar Instagram-pagina. "Ik had mij geen betere club kunnen wensen om mee op te groeien en de gehele, toenmalige, jeugdopleiding heb mogen doorlopen. Van elke vrijdag mee trainen in de trainingsgroep naar een vaste waarde van de FC Twente Vrouwen gegroeid."

Van den Goorbergh speelde met FC Twente in de Champions League en debuteren in het Nederlands elftal. "Helaas is het plezier en vertrouwen bij de club verdwenen en is dit de reden dat ik op zoek ben naar een nieuw avontuur. FC Twente, heel erg bedankt!", besluit ze.

[google]

Dit bericht bekijken op Instagram

T R O T S! Met pijn in mijn hart neem ik na 11 jaar afscheid van FC Twente. Ik had mij geen betere club kunnen wensen om mee op te groeien en de gehele, toenmalige, jeugdopleiding heb mogen doorlopen. Van elke vrijdag mee trainen in de trainingsgroep naar een vaste waarde van de FC Twente Vrouwen gegroeid. Vanaf mijn elfde heb ik aan het begin van mijn avontuur er alles aan gedaan om van mijn droom werkelijkheid te maken: in het eerste elftal komen van FC Twente. Op 2 mei 2014 heb ik dan mijn debuut mogen maken voor de FC Twente Vrouwen, waarna nog meer mooie momenten volgden: het spelen en leren van de beste meiden van Nederland, kampioen met Jong FC Twente, 100 officiële wedstrijden voor FC Twente Vrouwen 1, kampioen in de BeNe-League, twee maal kampioen in de Eredivisie, de eerste club die de Eredivisie-cup won en als top punt, wedstrijden spelen op het hoogste niveau in de Champions League. Ik ben dankbaar voor de afgelopen 11 jaar met de personen waarmee ik heb gewerkt en heb mogen leren! Helaas is het plezier en vertrouwen bij de club verdwenen en is dit de reden dat ik op zoek ben naar een nieuw avontuur. FC Twente, heel erg bedankt! ❤️

Een bericht gedeeld door Cheyenne vd Goorbergh (@cheyennevdgoorbergh) op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties